Grondmanagement ontwikkeling bedrijventerrein bij Land in vertrouwde handen

28 januari 2019

Ingenieursbureau Land ontzorgt de Gemeente Ede met het grondmanagement bij de aanleg van het nieuwe bedrijventerrein BT De Klomp.

De gemeente Ede ontwikkelt de komende jaren bij De Klomp een bedrijventerrein van 35 ha. Voor de gefaseerde oplevering van de bedrijfskavels moeten de kavels op hoogte worden gebracht. Naar verwachting is hiervoor circa 200.000 m3 grond nodig in 4 jaar.

Om de ophoging te realiseren, is er behoefte aan grond. Als onafhankelijk bedrijf is ingenieursbureau Land uitermate geschikt bevonden om de gemeente Ede te ontzorgen met het zogenoemde grondmanagement!  

Met het grondmanagement zorgt ingenieursbureau Land voor de controle van de kwaliteit van de aan te voeren grond en tevens voor de juiste administratie en registratie. Voor het gebied is gebiedsspecifiek beleid opgesteld om het mogelijk te maken “Klasse Industrie grond”, afkomstig uit het bodembeheer gebied Regio De Vallei, toe te passen. De grond moet tevens aantoonbaar voldoen aan de RAW-eisen voor zand in aanvulling of ophoging.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Odin Haring.

E-mail: oha@ibland.nl

 

 

Misschien ook interessant

Nieuwsartikel
Omgevingsdienst Haaglanden heeft gekozen voor ingenieursbureau Land voor de...
Nieuwsartikel
In de komende maanden zetten drie medewerkers van Ingenieursbureau Land hun...
Nieuwsartikel
Ingenieursbureau Land zoekt nieuwe collega’s die willen werken aan hoogwaardige...
Home > Nieuws > Grondmanagement ontwikkeling bedrijventerrein bij Land in vertrouwde handen