Overslaan en naar de inhoud gaan

Waterbodem

099-0N8A5067- Jorik Algra Fotografie.jpg

Binnen het vakgebied waterbodem verzorgt ingenieursbureau Land werkzaamheden in relatie tot het onderhoud van watergangen en watersystemen.

Heeft u onvoldoende diepgang?

Binnen de gehele baggerketen (van onderzoek tot baggerplan tot bestek en uitvoering) bieden wij locatiespecifiek maatwerk en doelgerichte oplossingen ter verbetering van het watersysteem. 

Hierbij wordt tevens geadviseerd over omgang met gebiedsspecifieke problemen en kansen, mogelijkheden voor de verbetering van oppervlaktewaterkwaliteit, inpassing van waterbouwkundige werkzaamheden en relaties met samenhangende vakgebieden. Ingenieursbureau Land is zeer bedreven in toezichthouden, directievoering en milieukundige begeleiding van werkzaamheden in en nabij de waterbodem en oppervlaktewater.

136-0N8A5143- Jorik Algra Fotografie.jpg
100-0N8A3348- Jorik Algra Fotografie.jpg

Heeft u onvoldoende diepgang?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u nog vragen over onze dienst Waterbodem?

Neem vooral contact op met onze specialisten. Zij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en helpen u graag verder.

Vindingrijke oplossingen door onze specialisten gerealiseerd

Onze specialisten brengen de implicaties van uw klantvraag snel en grondig in kaart en werken toe naar betekenisvolle oplossingen op basis van inventieve ideeën.

Meer projecten